Elkészítés: A szalonnát apró kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük.. A paprikát kicsumázzuk és félkarikákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, felkockázzuk. Előtte /aki nem szereti a héját/ 1-2 percre forró vízbe mártjuk, így könnyen lehúzható a héja. A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát, majd hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot. Sózzuk, és 10-15 percet pároljuk. Ráöntjük a felvert tojásokat, és közepesen kemény tojásos lecsót készítünk. Kicsit hagyjuk hűlni, majd a csirkemellek közepére halmozzuk. A hússzeleteket felgöngyöljük, baconbe tekerjük, és szorosan alufóliába tekerjük.
A tekercseket sütőrácsra, grillre vagy tepsibe tesszük, és 25-30 percig sütjük. Friss salátát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre