Keress receptre vagy hozzávalóra

Tojásos-kukoricás töltött paradicsom

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 8 db paradicsom
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 4 db tojás
  • 2 evőkanál olaj
  • 8 evőkanál konzerv csemege kukorica
  • 5 dkg reszelt trappista sajt

Elkészítés

    Elkészítés: A paradicsomot megmossuk, kalapjukat levágjuk, majd a belsejüket kikaparjuk. Picit megsózzuk, majd fejjel lefelé kicsit állni hagyjuk.

    A petrezselyemzöldet leöblítjük, és apróra vágjuk. A tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjét kevés olajon megsütjük, és apró kockákra vágjuk. A lecsepegtetett kukoricát összekeverjük a tojássárgákkal, a sajttal, az aprított petrezselyemzölddel, a felkockázott sült tojásfehérjével, picit sózzuk, majd az elkészült tölteléket a paradicsomok belsejébe kanalazzuk. A paradicsomok kalapjait a tetejére helyezzük, majd a töltött paradicsomokat olajozott hőálló tálba tesszük.

    180 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt megsütjük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin