A tojásokat beleütjük egy nagyobb keverőtálba, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a tejszínt, majd egy villa segítségével habosra verjük.
Egy nagyobb serpenyőben 2 ek. olajjal forrósítunk, majd rászórjuk a felcsíkozott bacont. Folyamatosan kevergetve 3-4 perc alatt ropogósra sütjük. Rászórjuk a felkarikázott hagymát, további másfél percig pirítjuk, majd ráöntjük a felhabosított tojást. Elkeverjük, és alig egy perc alatt egy lágy, nem túl száraz tojásrántottát készítünk belőle.
Egy-egy tortillalapot kiteszünk ki a konyhapultra. A tejfölt összekeverjük a lime reszelt héjával és kifacsart levével, majd megkenjük vele a lapokat. Ezután fele-fele arányban elosztjuk rajta a rántottát, azon a felkockázott avokádót, a reszelt sajtot és a petrezselymet. Letakarjuk a megmaradt tortillákkal, és a tenyerünkkel finoman lelapítjuk.
Felemelegítünk egy akkora serpenyőt, amiben elfér egy tortilla,és abban, közepes lángon, egy-egy percig sütjük mindkét oldalát. Megismételjük a másik két lappal is, negyedeljük őket, és azonnal, frissen fogyasztjuk.