Tojásmentes panír - gluténérzékenyeknek is!

Hozzávalók

  • 25 dkg csicseriborsóliszt vagy búzaliszt
  • víz
  • kevés őrölt feketebors
  • 2 tk pirospaprika
  • 1 tk őrölt ánizs
  • 2 tk római kömény
  • 1 tk majoránna

Elkészítés

    1. A liszthez annyi vizet adunk, hogy ne túl sűrű tésztát kapjunk. Csomómentesre elkeverjük, majd hozzáadjuk a fűszereket.
    2. Félóráig állni hagyjuk, majd megmártjuk benne a zöldségeket (a felesleges tésztát lecsepegtetjük), és forró olajban kisütjük. Villával ellenőrizzük, hogy a zöldség kellően megpuhult-e!
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin