Elkészítés: 1. A tésztához való anyagokat összegyúrjuk, majd kb. 30 percig hűtőben pihentetjük.
2. A krémhez 0,5 dl kókusztejszínt 0,5 dl tojáslikőrrel elkeverünk, hozzáadunk 5 dkg vajat, és forrásig melegítjük. Levesszük a tűzről, és elkeverünk benne 15 dkg fehércsokoládét, majd kihűlésig félretesszük.
3. A sütőt előmelegítjük, a kosárformákba belenyomkodjuk a tésztát, és 170 º C-os sütőben kb. 25 percig sütjük.
4. A sárgabarackot pürésítjük, 0,5 dl szirupot és 0,5 dl tojáslikőrt előírás szerint elkeverjük a pudingporral.
5. A kihűlt fehércsokoládés krémet elkeverjük az elkészített pudinggal, a pürésített sárgabarackkal és a mascarponéval.
6. A kihűlt tésztát betöltjük a krémmel, majd marcipánból készített fűvel, tojásokkal díszítjük és tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre