Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tojáslepényes szendvics friss zöldségekkel

MME MME
25 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej
  • Mustár

Elkészítés

  1. A tojáslepényes szendvicshez a sütőt 180 fokra előmelegítjük.
  2. Egy közepes tepsit megkenünk vékonyan olívaolajjal.
  3. A tojásokat tálba ütjük és jó habosra kikeverjük. Hozzáaadjuk a tejet, a metélőhagymát, a sót és a borsot. További 1 percig keverjük. 
  4. Beleöntjük az olajjal kikent tepsibe és a forró sütőben 15-20 percig sütjük. Felszeleteljük.
  5. A péksüteményeket kettévágjuk, majonézzel, mustárral  megkenjük őket. Sajtot és rukkolát rakunk az alsó szeletre, majd 1-2 szelet tojáslepény következik, amit letakarunk egy szelet sajttal, végül jöhet a paprika és péksüti teteje.

Nézd meg videón is, hogyan készül a tojáslepényes szendvics friss zöldségekkel!


Megjegyzés

Még finomabb lesz, ha serpenyőben kicsit meggrillezzük a kaliforniai paprikát. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss