Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tojáslepény olaszosan (frittata)

MME MME
4.2/5
25 perc
egyszerű
olcsó
2 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A tojásokat villával felverjük, hozzáadjuk a lisztet, a tejet, beleszórjuk az összes fűszert, a zúzott fokhagymát meg a sütőport, és együtt jó habosra felverjük.
  2. Előveszünk egy jó nagy serpenyőt, és az olajat belecsorgatjuk. Felforrósítjuk, majd a tojásos masszát beleöntjük. Levesszük a tűzről.
  3. Beledobáljuk a félbevágott paradicsomokat, majd a serpenyőt 160 fokra előmelegített sütőbe toljuk.
  4. 15 perc alatt jól átsütjük. Megszórjuk a reszelt sajttal, hagyjuk, hogy ráolvadjon, majd megszórjuk aprított petrezselyemmel és/vagy bazsalikommal is.
  5. Pirított kenyérszeletekkel azonnal tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek