Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tojáskrémmel töltött paradicsom

Hozzávalók

  • 4-5 db paradicsom
  • 2 db tojás
  • 3-4 ek naprforgómag-krém (elhagyható)
  • 15 dkg mascarpone
  • bors
  • 1/2 db citrom (leve)
  • snidling (ízlés szerint)

Elkészítés

    1. A paradicsom ok kalapját levágjuk, kivájjuk a belsejét, majd megfordítjuk mindet, hogy a belsejében visszamaradt lé kifolyjon. A tojásokat keményre főzzük, majd hideg vízben kihűtjük. Megpucoljuk, majd a sárgáját villával összetörjük, a fehérjét felkockázzuk.
    2. A napraforgókrémet összekeverjük a mascarponéval. Megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk az apróra vágott snidlinggel. Ezután hozzákeverjük a tojássárgáját és a citromlevet, majd az összevágott tojásfehérjét.
    3. Végül a paradicsom okat megtöltjük az elkészült krémmel, ráhelyezzük a levágott kalapot, majd tálalásig a hűtőbe helyezzük, hogy az ízek kellően összeérjenek.

    NAPRAFORGÓMAG-KRÉM>>> 

    EGYSZERŰ TOJÁSKRÉM>>> 

    METÉLŐHAGYMÁS TOJÁSKRÉM>>>METÉLŐHAGYMÁS TOJÁSKRÉM>>> 

    TORMÁS TOJÁSKRÉMMEL TÖLTÖTT PAPRIKA>>> 

     

Megjegyzés

Előételként feltálalva remek választás.

kgizike
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin