Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tojáskrémmel töltött paradicsom

30 perc
egyszerű
átlagos
2 adag

Elkészítés

  1. A paradicsomok kalapját levágjuk, kivájjuk a belsejét, majd megfordítjuk mindet, hogy a belsejében visszamaradt lé kifolyjon. A tojásokat keményre főzzük, majd hideg vízben kihűtjük. Megpucoljuk, majd a sárgáját villával összetörjük, a fehérjét felkockázzuk.
  2. A napraforgókrémet összekeverjük a mascarponéval. Megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk az apróra vágott snidlinggel. Ezután hozzákeverjük a tojássárgáját és a citromlevet, majd az összevágott tojásfehérjét.
  3. Végül a paradicsomokat megtöltjük az elkészült krémmel, ráhelyezzük a levágott kalapot, majd tálalásig a hűtőbe helyezzük, hogy az ízek kellően összeérjenek.

NAPRAFORGÓMAG-KRÉM>>> 

EGYSZERŰ TOJÁSKRÉM>>> 

METÉLŐHAGYMÁS TOJÁSKRÉM>>>METÉLŐHAGYMÁS TOJÁSKRÉM>>> 

TORMÁS TOJÁSKRÉMMEL TÖLTÖTT PAPRIKA>>> 

 

Megjegyzés

Előételként feltálalva remek választás. - kgizike

Ezek is érdekelhetnek

Friss