Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tojáskrémmel töltött bagett

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A töltött tojásokat krémesre turmixoljuk a mustárral, a majonézzel, valamint egy kevés sóval és borssal.
  2. A megmosott paprikát, a csemegeuborkát, továbbá a megtisztított újhagymát apróra vágjuk, és a tojásos masszába forgatjuk.
  3. A bagett két végét levágjuk, azután egy hosszú pengéjű, éles kés segítségével eltávolítjuk a belsejét, apróra tépkedjük azt, és a tojásos masszához keverjük.
  4. A krémet a kivájt bagettbe töltjük – két oldalról töltve a legegyszerűbb –, folpakba csomagoljuk, végül a hűtőbe tesszük legalább 4 órára. Felszeletelve tálaljuk.

A töltött tojás alapreceptet itt találod >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss