Elkészítés: A tojásokat felteszem főni. Eközben a paprikát, paradicsomot, hagymát, gépsonkát és a párizsit apró kockákra vágom és egy edénybe teszem. Ha a tojás megfőtt, kettévágom, a fehérjét a zöldségekhez aprítom a sárgáját egy külön tálba teszem. A tojássárgáját összetöröm, hozzáadom a tejfölt és a majonézt, és jól kikeverem. A húsleveskockákat 2 dl vízben felolvasztom, forráskor beleteszem a 2 csomag étekezési zselatint, majd ezt a tejfölös masszához öntöm és jól elkeverem. Ezután az elkevert masszát a zöldségekhez adom, összekeverem. Egy éjszakára hűtőbe teszem, másnap fogyasztható.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre