Részletes receptkereső »
  •  
  • Bonafarm  
  •  
  •  

Tócsi

Lefotóztam, levideóztam

Lefotóztam, levideóztam!

Megfőztem

Ezt a receptet már megfőztem!

A jelre kattintva a doboz kipipálódik, a recept pedig belekerül a már megfőzött receptek közé. Használatához be kell lépni.

Recept mentése

Recept mentése

Recept elküldése

Recept küldése

Cikk megosztása
Média mentése Képet, videó linkjét tölthetsz fel ehhez a recepthez

Média anyag csatolásához be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept mentése Saját recepttárba mentés

Saját recepttárba mentéshez be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept elküldése

Tócsi

Címzett neve:
Címzett e-mail címe:
Megjegyzés:
Küldő neve:
Küldő e-mail címe:
Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:

Hozzászólás a Recepthez

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!

Belépés



Hozzászólások

Összes hozzászólás: 9 db
  • 2013. július 15. 13:35
    Ez egy tökéletes recept, pontosan így kell csinálni. Semmi plusz fűszerezés mert az már nem a hagyományos tócsi.
  • 2008. november 14. 16:41
    Bocsi de szerintem nem híg lötty,és nagyon finom.Függ attól hogy milyen krumpliból csinálod.Van amelyik krumpli vizesebb ha le van reszelve.Én rózsa krumpéiból csináltam.A 6-7 nagyobb krumpéihoz elég 2dl tejföl,3 evőkanál liszt,só.Ha túl sok lisztet raksz hozzá,mind valaki irta hogy 20 dkg,akkor kemény lessz,lisztes.A tócsi akkor finom ha jó krumplis.Én igy csinálom ahogy le van irva,és az első tócsi amit kisütök a palacsinta sütőbe leragad,az azt jelenti hogy túl krumplis.Akkor keverek bele még egy jó púpos evőkanál lisztet,és utánna már nem ragad le.Természetesen,lehet bele apró szalonnakockákat is tenni,ugy is nagyon finom.De ha valaki siet,kizsírozott tepsibe teszi és szépen megsüti ugy is finom.
  • 2007. augusztus 16. 16:24
    Hááát... én megcsináltam a leírtak alapján... a 2-3 ek liszt nagyon kevés.... híg vacak lett belőle... és még le is tapadt. Nem ajánlom senkinek!
  • 2006. november 12. 07:57
    A mi környékünkön is hasonlóan készítik a
    prószát, ez az alap.(én tejföl helyett kefírt, vagy
    aludttejet teszek bele meg 1-2tojást), és vannak az ízesített változatok:sonkás, hagymás...stb.izlés szerint keverhetünk a masszába aprítva sokmindent. Egyszerű mégis változatos.

  • 2006. október 5. 15:29
    Én is a tócsnira szavazok.
  • 4. Mutu
    2005. december 27. 12:41
    Ezt az ételt nálunk Tócsninak hívják. Tejföl helyett tojás kell bele, sok fokhagyma és pirospaprika. Igy mingyárt más, és legfőképp isteni!!!
  • 3. Mutu
    2005. december 27. 12:40
    Ezt az ételt nálunk Tócsninak hívják. Tejföl helyett tojás kell bele, sok fokhagyma és pirospaprika. Igy mingyárt más, és legfőképp isteni!!!
  • 2005. november 3. 11:11
    Fűszereket is rakhatnál bele, úgy szerintem finomabb.
  • 2005. november 3. 11:11
    Fűszereket is rakhatnál bele, úgy szerintem finomabb.
Hasznos csomag
előző recept
következő recept