Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Több száz tökéletes ételfotó egy helyen - ezt látnod kell!

default user icon
MME
A Konyhaművészet magazin 1990 és 2006 közötti munkássága előtt tiszteleg a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, ételfotó-sorozat kiállításával.

Konyhaművészet, egy újság kezdete

A Konyhaművészetet egy maroknyi ember indította el 1990-ben avval a szándékkal, hogy új távlatokat nyissanak a gasztronómiában. Azóta sok minden váltotzott, de az biztos, hogy le kell tenni az alapokat, és azoknak akik előttünk jártak, tisztelettel tartozunk. 16 év munkássága tekinthető meg, képek formájában.

A Konyhaművészet volt az első modern magazin, mely méltó körülmények közé emelte a gasztronómiát. Azóta sok követője akadt. Nagyon jó hatással volt a szakmára is. A gasztronómiának azóta sok új irányzata született, és ma már ezek elavult képeknek számítanak. De valakinek el kell kezdenie...

Tuti tippek ételfotózáshoz>>>

Az ételfotó szerepe

A gasztronómia elég fontos szerepet tölt be mindannyiunk életében. Az ételek vizuális ábrázolása, vagyis lefotózása pedig mindenkinek jobban felkavarja a fantáziáját, és hamarabb akar asztalhoz ülni, mintha ugyanaz, csak szöveggel lenne felvezetve. Ugye mindenki jobban szereti az ételfotós, sőt videós recepteket?

Az ételfotózás titkai>>>

Ezek is érdekelhetnek