Elkészítés:
1. A tortalapnak vágd le a tetejét vékonyan, csipegesd ki a belseljét úgy, hogy 1 cm széles peremeg maradjon. A kicsipegetett darabkákat rakd félre.
2. Vágd félbe az epreket, és keverj a tejfölbe porcukrot. Rakj egy réteg tejfölt a tortalap aljába, az epreket rakd rá a tejfölre, és a kicsipkedett darabok egy részét ezeknek a tetejére. Utána még egy réteg eper és még egy réteg tejöl, majd a maradék csipkedett darabkák következnek.
3. Ezután rakd rá a tortalap tetejét, erre tegyél egy kis tejfölt és eperdarabkákat. Kb. 1 órát hagyd a hűtőben érni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre