Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tiszta lappal: csöndes és gyors segítség a mosogatáskor

default user icon
MME
Ma már nem kell arról beszélnünk, hogy szükséges e mosogatógép a háztartásba vagy sem. Hiszen tudjuk kényelmesebb, gyorsabb, környezettudatosabb gépre bízni a mosogatást. A kérdés napjainkban már az, hogy milyen méretű, milyen funkciókkal bírjon, milyen legyen a design és hasonlók. És a leggyakoribb és egyben legfontosabb kérdés: elég tiszták lesznek a tányérok és az edények”?

Annak érdekében, hogy a válasz megnyugtatóan „igen” legyen a Beko folyamatosan fejleszti termékeit. Ezen fejlesztésnek köszönhetően a Beko DIN 29330 beépíthető mosogatógép a magas elvárásokat támasztó felhasználók számára is megoldást kínál a mindennapokra. Ez a modell teljesen integrált kivitelben készült, így az aktuális trendeknek megfelelően láthatatlanul simul a modern, minimalista konyhabútor stílusába.

A csendes segítség

Ezért is van szükség a LedSpot kijelzőre ami a padlóra vetített fényjelzéssel mutatja, hogy a gép éppen mosogatási fázisban van. Ez már csak azért is praktikus mert a készülék csupán 42 dB zajszinttel üzemel ami alig hallható. A mosogatógép A+++ energiahatékonysággal rendelkezik, 9 mosogatási program választható melyek között természetesen megtalálható a féltöltet és az automata program is.

Mosogass olcsón!

További fontos alapinformáció még, hogy 13 teríték befogadására képes, 6 hőfokon mosogathatunk és átlagos vízfogyasztása mindössze 10 liter. Az innovatív műszaki megoldások iránt érdeklődőknek még az is érdekes lehet, hogy ebben a készülékben „ProSmart” inverter motor dolgozik. És akkor újra a kérdés: „szép tiszták lesznek az edények”? Igen. Az „Aquaintense” mosogatókar kialakításnak köszönhetően a legszennyezettebb edények miatt sem kell aggódnunk. A Speciális 180°-os mosogatókarnak és a 360°-os mosogatófejnek köszönhetően az alsó kosárban a mosogatóhatás akár 5x erőteljesebb.

Óvja az üveget

A „SteemGloss” fűtési rendszer fényesebbé (folt mentessé) varázsolja az edényeket. A „GlassShield” pedig, ami egy speciális vízlágyító rendszer, megvédi az üveg edényeket, poharakat az elhomályosodástól. A Beko DIN 29330 mosogatógép kényelmi tulajdonságai közül érdemes még megemlíteni a „SelFit” rendszert. Ennek a speciális zsanérnak köszönhetően az ajtó minden nyitási pozícióban megáll. Ez különösen fontos a mosogatási program végén mikor az edények száradnak.

A borospoharat is beleteheted!

A Beko prémium mosogatógépeiben alaptartozék a „SoftTouch” kiegészítő, ami praktikus pakolást biztosít háztartásunk értékesebb, nagyobb méretű borospoharainak.

A mosogatógépek új generációjáról itt olvass tovább >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss