Egy tálcára folpackot terítünk, a babapiskótákat kávéba mártjuk úgy, hogy félig átázzanak, majd lerakjuk egymás mellé, sorban a piskóta felét, azután alá, sorban a másik felét.
A tojássárgáját a porcukorral és a likőrrel egy hőálló üvegtálba tesszük, majd gőz felé téve egy kézi habverővel sűrű, habos állagúra keverjük - így pasztőrözzük a tojást. Ha a tojáshab kihűlt, simára keverjük a krémsajttal, majd összeforgatjuk a habbá vert tejszínnel.
A krémből félreteszünk egy keveset, majd a többit a piskótára kenjük, betakarjuk folpackkal, majd a hűtőbe tesszük. Kb 2 óra elteltével levesszük a fóliát a krémről és a piskóta alatt levő folpack segítségével óvatosan feltekerjük az egészet. Egyenletesre igazítjuk és szorosan visszacsomagoljuk a fóliába.
A tekercset egy éjszakán át hűtőben pihentetjük, majd a maradék krémmel és kakaóporral megszórva díszítjük.