Elkészítés: A tészta hozzávalóiból kakaós piskótát sütök. A 6 tojásfehérjét felverem az 5 evőkanál cukorral, egyenként hozzáadom a tojássárgákat, majd lazán belekeverem a kakaóporral és sütőporral elkevert lisztet. Sütőpapírralbélelt tepsibe simítom, és előmelegített sütőben megsütöm.
A krémhez a 2 csomag pudingot a cukorral és a 8 dl tejjel megfőzöm, és még forrón a 15 dkg margarint belekeverem, majd a kihűlt tészta tetejére öntöm.
A zseléhez az 1 üveg kimagozott meggyet a levével összeturmixolom. A meggypépet a 2 evőkanál zselatinnal felfőzöm, és a puding tetejére simítom. Ha kihűlt, 5 dl tejszínt felverek, és a meggyzselére terítem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre