Elkészítés: Először elkészítettem a cappuccinót, hogy legyen ideje kihűlni. Utána szétválasztottam a tojásokat, a sárgáját a cukorral kikevertem, majd hozzáadtam a mascarponét. Ezután a tojások fehérjét felvertem egy csipet sóval, hogy jó kemény legyen. Miután készen van, a fehérjét és a sárgáját nagy mozdulatokkal összekevertem úgy, hogy ne törjön össze a hab, ehhez még 1 csomag vaníliás cukrot kevertem.
Következett a rétegezés (alulra a cappuccinoba egy pillanatra beáztatott babapiskóta, rá a krém, arra cukrozatlan kakaópor, és így tovább...). Nagyon fontos, hogy minden réteg krémre szitáljunk cukrozatlan kakaóport.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre