Elkészítés: A tojásokat válasszuk szét, a fehérjét verjük fel kemény habbá. Főzzünk le 1,5 dl erős feketekávét. A zselatin lapokat áztassuk be hideg vízbe, majd a meleg kávéba oldjuk fel a zselatin lapokat.
A tojások sárgáját a mascarponéval keverjük ki krémesre. Adjuk hozzá a kávét. és édesítsük ízlés szerint. A tojásfehérjékből készült habot óvatosan keverjük bele a mascarponés keverékbe.
A tejszínt verjük fel habbá.
Adagoljuk ki poharakba a krémet. A krém tetejére szórjunk kakaóport. Utána tegyük rá a tejszínt, majd a tetejére ismét szórjunk egy réteg kakaót.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre