Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tiramisu IX.

MME MME
4
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A 4 dl tejet a rummal és a kávéval összekeverem, és a hűtőbe rakom. A 4 tojás sárgáját 1 csomag vaníliás cukorral és 7,5 dkg cukorral habosra keverem egy tálban. A 4 tojásfehérjét egy másik tálban 1 csomag vaníliás cukorral és 7,5 dkg cukorral kemény habbá verem. A 3 dl tejszínt szintén kemény habbá verem 1 csomag habfixáló porral. Ha a fenti műveletekkel elkészültem, a fél kilógram sajttal összekeverem az anyagokat laza, óvatos mozdulatokkal. Végül a piskótát a rumos tejben megáztatom egy pillanatra, majd sorban lerakom őket egy tálba. Erre jön rá a nagy adag habos krém és egy újabb adag piskóta, majd megint krém. A tetejét keserű kakaóporral hintem meg. 24 órára a hűtőbe teszem lefóliázva.

Ezek is érdekelhetnek

Friss