Elkészítés: Összekeverem a feketekávét, a tejet, és a rumot - ebbe forgatom a babapiskótákat. Egy nagyobb műanyag dobozba, vagy jénaiba teszem a kávés babapiskótát. Rákenem a kicsit olvadt fagylalt egy részét (legalább egy órával előbb kiveszem a fagyit a mélyhűtőből). Ennek a tetejére szintén kávés babapiskótát teszek, és ezt addig folytatom, amíg a babapiskóta el nem fogy. A tetejére vanília fagyit teszek és úgy 3 órára beteszem a mélyhűtőbe. Tálaláskor megszórom kakaóporral a tetejét, és úgy szolgálom fel. Van, amikor kiborítom a dobozból, és fagylalttortát csinálok belőle.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre