Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tippek! Egyszerű és szuper ötletek kreatív tálaláshoz

Egyre inkább terjed a food art. Elképesztő már, már műalkotásnak beillő ételkölteményeket láthatunk. Ám nem kell ahhoz művésznek lenned, vagy rászánnod az egész napot, hogy néha te is belevigyél egy kis kreativitást a tálalásba. Mutatjuk, hogy hogyan csináld.

Akár vendégeket vársz, akár a párodat akarod meglepni egy extra különleges reggelivel, vagy csak saját magadat örvendeztetnéd meg az ízek mellett az esztétikai élménnyel is, néha megéri időt szánni a kreatív tálalásra. Ha pedig gyerekeid vannak, akkor meg pláne, néhány jó ötlet csodákra képes, és akár olyan dolgokat, gyümöcsöket, zöldségeket, is megszerettethetsz a gyerkőcökkel, amit korábban nem voltak hajlandóak megenni.

Az alábbi videóban remek ötleteket találsz például ahhoz, hogy hogyan varázsolj bűvös kosárkát az almából vagy sünit a körtéből és a szőlőből. Vonatot uborkából és paprikából. Szív alakú lekváros kenyeret és virslit, esetleg virágot sonkából és zöldpaprikából…

Némelyik pepecselős munka, de van olyan is, ami pár mozdulattal elkészíthető és nagyon látványos. A 42 ötlet közül biztosan te is találsz kedvedre valót.

ÉTEL LAPÁTRÓL VAGY TÖRÖTT TÁNYÉRRÓL? FURA TÁLALÁSI MÓDOK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss