Elkészítés: A sertéskarajt kicsontozzuk, megmossuk, kiklopfoljuk. A sertésmájat hártyázását követően megmossuk, vékony csíkokra szeleteljük. A hagymát és gombát megtisztítjuk és felszeleteljük.
A hússzeleteket enyhén sózzuk, lisztbe forgatjuk, majd kevés felhevített zsírban mindkét oldalán pirosra sütjük. A hagymát kevés zsíron üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, s addig pirítjuk, míg a gomba levet ereszt, ekkor beletesszük a csíkozott májat is, sóval, őrölt borssal, majoránnával és rozmaringgal, valamint a paradicsompürével fűszerezzük, s az egészet puhára pároljuk.
A húst ezzel a fűszeres, gombás raguval megrakva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre