Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Ajándékozz Michelin-csillagos pop up vacsorát Mikulásra!

Tiago Sabarigo 21 éves kora óta foglalkozik a gasztronómiával. Dolgozott Gordon Ramsay-nál és benne volt a Costes Dowtown nyitócsapatában, mint vezető séf. Saját karrierjének első állomásaként december 5-én a Makifood Főzőiskolában egy izgalmas 4 fogásos pop-up vacsorát készít. Az est hangulatát a látványkonyha fokozza, ahol végig követhető a főzés pillanatait egészen a tálalásig!

Tiago Sabarigo saját karrierjének első állomásaként december 5-én a Makifood Főzőiskolában egy izgalmas 4 fogásos pop-up vacsorát készít. Az est hangulatát a látványkonyha fokozza, ahol végig követhető a főzés pillanatait egészen a tálalásig! A séf munkáját a Culinary Institute of Europe diákjai és a Makifood Főzőiskola rezidens séfe Katona András fogják segíteni.

Menüsor:

Pisztráng, savanyú káposzta, kapor
Libamáj terrine, alma, cékla
Árpa, karfiol, marinált tojás sárga
Konfitált báránylapocka, csicsóka
Portugál narancstorta, lime, alga

Vegetáriánus menüsor:

Savanyú káposzta, uborka, kapor
Céklasaláta, kecskesajt, pisztácia
Árpa, karfiol, marintált tojás sárga
Gyökérzöldségek, vad gombák
Portugál narancstorta, lime, alga

Jegyvásárlása Makifood Főzőiskola weboldalán keresztül lehetséges, az eseményrőlitt olvashatsz bővebben! 

  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Promóció

Magazin