Egy serpenyőben kevés olajban pirítsunk majdnem szárazra gyömbérrel, fokhagymával, apróra vágott hagymával darált húst.
Közben ízesítsük szójaszósszal és halszósszal.
Ha kész, vegyük le a tűzről, és tegyük félre.
Vágjunk különböző zöldségeket (hagyma, újhagyma, sárgarépa, színes paprikák, chili paprika) kis kockákra.
A forró vízben ázó üvegtésztát vágjuk ollóval 10–15 cm-es darabokra.
Tegyük vissza a tűzre a lepirított húst, adjuk hozzá a lecsöpögtetés nélkül a felázott tésztát, a felaprított zöldségeket, csavarjuk rá 1–2 lime levét és forrósítsuk össze.
Salátalevélen, karikára vágott uborkával és paradicsommal díszítve forrón tálaljuk. Minél csípősebb, annál jobb!