A virslibe egy hurkapálcát vagy saslikpálcát szúrok, melynek mentén spirálisan bevágom.
A bevágásba beleillesztem a tésztacsíkokat, majd feltekerem. 190 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 13 perc alatt készre sütöm. Ízlés szerinti mártogatóssal kínálom.
Gyorsan, frissen, melegen. Hipp-hopp kész és mégis különleges. Akár a családot szeretnénk elkápráztatni az ünnepek alatt egy finom reggelivel, akár a barátoknak tálaljuk egy esti sörözéshez, biztos, hogy sikerünk lesz vele. 2-3 finom mártogatóssal tálalva, biztos leveszi a lábáról azt aki kóstolja. - GastroHobbi
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!