A lasagnetésztát kifőzzük a csomagoláson feltüntetett utasítások szerint. Ha elkészült, leszűrjük, és langyos vízzel átöblítjük.
Az olajon üvegesre fonnyasztjuk a szeletelt hagymát. Hozzáadjuk a felkockázott paprikát, az összezúzott fokhagymát és a felaprított kolbászt. 3 percig pirítjuk, majd hozzákeverjük a felszeletelt cukkinit, és még 1 percig együtt pirítjuk.
1-1 darab forró tésztalapot helyezünk 4 előmelegített tányérra. Elosztjuk rajtuk a kolbászos-cukkinis ragut, és a maradék tésztával befedjük. A darabolt konzervparadicsomot a levével együtt összeturmixoljuk, majd a lasagnéra locsoljuk, végül félbevágott koktélparadicsomokkal és petrezselyemzölddel díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre