Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Testsúlyának felét leadta a nő, aki túlsúlya miatt már nem menstruált

default user icon
MME
A Kanadában élő Jacqueline Laing 43 éves. Az asszony a testsúlyának közel a felét leadta, az elmúlt két évben. Az életmódváltása nemcsak mozgásból áll. Jacqueline egy dietetikus segítségével összeállított, vegetáriánus diéta szerint étkezett.

A kreatív íróként dolgozó asszony, akinek egy lánya van, egész életében túlsúlyos volt.  Azt mondja, hogy mindig nassolt valamit, rejtegette otthon a finomságokat. Az ételhez fűződő viszonyát egyfajta ördögi körnek nevezte, amiből csak nagyon nehezen tudott kiszabadulni.  Jacqueline 133 kilósan volt a mélyponton. "Ekkor már azért ettem, mert láttam az emberek ítélkező tekintetét a közértben, és a megalázás elől az evésbe menekültem"- mondta. 

A testsúlya azonban már az egészségére is kihatott. 38 éves volt, amikor a menstruációja teljesen elmaradt. Az orvosok azt javasolták neki, hogy kezdjen bele diétába. Jacqueline kezdetben mindent kipróbált, a népszerű Atkins diétát, a grapefruit diétát, volt, hogy csak shake italokat ivott, de mivel nem látta az eredményt, hamar feladta ezeket.

 

Három év telt el így, végül egyszerűen az egészséges életmód, és egy vegetáriánus étrend mellett döntött. Természetesen a mozgást is elkezdte, hetente ötször jár edzésre. Két év alatt 70 kilótól sikerült megszabadulnia. Tavaly októberben esett át bőr eltávolító műtéten. Az asszonya menstruációja pedig visszatér, és rendszeres.

EZ IGEN! EGY ÉV ALATT 8 RUHAMÉRETET FOGYOTT A KÉTGYEREKES ANYUKA

FANTASZTIKUS! 4 RUHAMÉRETET FOGYOTT A TANÁRNŐ, HOGY CSALÁDJA LEHESSEN

Ezek is érdekelhetnek

Friss