Elkészítés: A csirkemellfilét kettévágom, a krumplit és a hagymát felkarikázom, a hagymakarikákat félbevágom. A tepsit bekenem olajjal, belefektetem a krumplikarikákat, sózom, borsozom, megszórom fokhagymával, valamint meglocsolom egy kevés citromlével. Rászórom a hagymát. A hússzeleteket ráhelyezem a tetejére, azt is sózom, borsozom, megszórom fokhagymával, és citromlevet csöpögtetek rá. Az egészet megszórom szezámmaggal.
Alufóliával lefedem a tepsit, és előmelegített sütőben először 160 fokon párolom, amíg puha nem lesz a hús, majd az alufóliát levéve sütöm tovább 180 fokon, amíg rendesen át nem sül a krumpli és a hús.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre