Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tepsis sertésnyárs

45 perc
egyszerű
költséges

Elkészítés

  1. A húst gondosan megtisztítjuk, majd falatnyi kockákra vágjuk. A szalonnát szintén feldaraboljuk, a megtisztított hagymát cikkekre vágjuk. A paprikákat kimagozzuk, majd nagyobb darabokra vágjuk.
  2. Az előkészített alapanyagokat felváltva nyársakra húzzuk. Sózzuk és borsozzuk az oldalukat, majd meghintjük mindet oregánóval. Felforrósítjuk az olívaolajat, majd a nyársak minden oldalát aranyszínűre sütjük. Végül 180 fokos sütőbe toljuk, és 25 percig sütjük.

    A LEGJOBB ÉTELEK SERTÉSHÚSBÓL >>>

    NYÁRS, SASLIK, RABLÓHÚS receptek >>>

    GRILLRE FEL! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss