Tepsis rántotthús

default user icon
6 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • pulyka- vagy csirkemellfilé
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • vaj vagy margarin
  • 1 doboz tejszín

Elkészítés

    Elkészítés: A hússzeleteket a szokott módon bepanírozzuk. Egy tepsit kikenünk vajjal vagy margarinnal, és belefektetjük a panírozott húst. Az egészet meglocsoljuk tejszínnel. Lehet rá sajtot is reszelni + magokat szórni. Meleg sütőbe toljuk, és addig sütjük, amíg szép színt kap.

Megjegyzés

Ha lehet, ne főzőtejszínt használjatok, mert az túl sűrű.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Papamaci 9 évvel ezelőtt
Kedves 24315 SZerény BECSLÉSEM szerint 3 egész csirkemell filéhez elég a tejszin 30 dkg sajttal.(én imádom a sajtot)
Deutch Virág 9 évvel ezelőtt
Sziasztok! Bár rég írtátok e receptet,hozzászólásokat,de reménykedem,hátha benéztek időnként vagy valaki kipróbálta e receptet. Mennyi húsból szoktátok készíteni ezt az ételt,mennyi adaghoz elég a 2-3 dl tejszín?
Deutch Virág 9 évvel ezelőtt
Petruci! Te mennyi húshoz mennyi sajtot használsz?
Deutch Virág 9 évvel ezelőtt
Sziasztok! Bár rég írtátok e receptet,hozzászólásokat,de reménykedem,hátha benéztek időnként vagy valaki kipróbálta e receptet. Mennyi húsból szoktátok készíteni ezt az ételt,mennyi adaghoz elég a 2-3 dl tejszín?
11 évvel ezelőtt
Én is hasonlóan készítem, csak nem zsemlemorszába, hanem rögtön reszeltsajtba forgatom, úgy mennek a husik a tepsibe, majd lelocsolom tejszínnel. igaz így nem illik rá a rántotthús név. Mi bocitáncnak hívjuk. Nagyon fincsi.
M. Ancsa 11 évvel ezelőtt
Hasonlót szoktam készíteni, csak a vegetával fűszerezett hússzeleteket majonézzel megkenem, majd zsemlemorzsába forgatom. Így rakom bele kicsit olajozott tepsibe és sütöm, amíg olyan lesz a külseje, mint a rántott húsé. Isteni.

Hasonló Receptek

Magazin