Elkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk és félig megsütjük.
A húst leszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk, és kevés olajon elősütjük.
A zöldségeket vajon megpároljuk,ételízesítővel és borssal ízesítjük. A sajtot lereszeljük.
A tepsi aljára sorba rakjuk a szalonnaszeleteket, erre egy sor burgonyát teszünk. A burgonyára rárakjuk a hússzeleteket szép sorban. A húst betakarjuk a baconszeletekkel, majd a párolt zöldséggel. Ismét egy sor burgonya következik, végén megkenjük a tetejét tejföllel, és megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre