Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tepsis krumpli magyarosan

default user icon

Hozzávalók

  • 2 kg burgonya
  • 6 szelet kolbász
  • 1 fej vöröshagyma
  • 10 szelet füstölt szalonna (mangalica)
  • 6 szelet füstölt sonka (szürke marha)

Elkészítés

    1. A burgonyát meghámozzuk és karikára vágjuk. A kolbászt kb. 3 mm vastagságúra, ferdén felszeleteljük. A vöröshagymát megtisztítjuk.
    2. A tepsibe először a fele szalonnát tesszük bele egyenletesen, majd rá a fele krumplit, és picit megsózzuk. Ezután egyenletesen ráhelyezzük a kolbász-, sonka és hagymaszeleteket, betakarjuk a krumpli másik felével, majd picit megsózzuk.
    3. Végül szétterítjük a tetején a megmaradt szalonnát, majd a sütőbe tesszük. Többször megmozgatjuk, s ízlés szerint jó ropogósra sütjük. Savanyú káposztával tálaljuk.

    PARMENZÁNOS TEPSIS CSIRKE BROKKOLIVAL>>> 

    TEPSIS KARFIOL ROPOGÓS BACONNEL>>> 

    TEPSIS CSIRKECOMB KRUMPLIVAL>>> 

Megjegyzés

Szabó Gáborné receptje.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin