Elkészítés: A hagymát olajon megdinsztelem, majd a gombát is ráhelyezve megsózom, borsozom. Tovább párolom, ha kész, félreteszem, a levét nem öntöm le!
A filézett csirkemellet, hosszúkás vékony szeletekre vágom, besózom, megforgatom a lisztben, és kevés olajon hirtelen kisütöm, félreteszem.
A gomba hagymás levél leszűröm, és összekeverem a sült zsiradékkal, amit szintén leszűrtem. Ebbe a szaftba keverem a 2 egész tojást, a majoránnát és a tejszínt, 1 evőkanál liszttel besűrítem. Jól összekeverem.
A tepsibe kevés olajat öntök, végig forgatom, hogy ne maradjon száraz rész, lerakom a hagymás gombát, erre sorban az kisütött csirkemelleket, ezt az egészet meglocsolom a fűszeres tejszínnel. A tetejét vastagon megszórom a reszelt sajttal, beteszem a forró sütőbe, és ropogós pirosra sütöm.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre