Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tepsis csirkecomb szilvával

default user icon

Hozzávalók

  • 8 db szilva
  • 0.4 dl szójaszósz
  • 2 ek méz
  • 1 db csillagánizs
  • 8 db csirkecomb

Elkészítés

    1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
    2. Négy darab szilvát pürésre turmixolunk. Hozzáadjuk a szójaszószt, a mézet és a csillagánizst. Összekverjük, majd egy serpenyőben elkezdjük összefőzni. Az első forrás után levesszük a lángot, és alacsony hőmérsékleten további 7 percig főzzük. 
    3. A csirkecombokat egy hőálló edénybe tesszük és bekenjük az elkészített mártással, majd a maradék négy szilvát félbevágjuk, kimagozzuk és a husik mellé rakjuk.
    4. Először letakarva 30 percig, majd a fólia eltávolítása után addig sütjük, amíg jó ropogós nem lesz a csirke bőre.

     KRUMPLIS-GOMBÁS RAKOTTAS >>>

    CSIRKEMELL GOMBÁS MÁRTÁSSAL >>>

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin