Elkészítés: A csirkemellfilét fél centi vastagra szeletelem, a krumplit meghámozom, és fél centis karikára vágom.
Egy közepes méretű tepsi alját kirakom a szeletelt baconnel, két sorban rárakom a krumplikarikákat. A hússzeletekkel betakarom, és meghintem a szárnyas fűszerkeverékkel. A póréhagymát karikára, a kápia paprikát csíkokra vágom, majd egyenletesen elosztom a húson.
A tejszínt, a tejfölt, a tojást, az áttört fokhagymát és az őrölt szerecsendiót összekeverem, majd ráöntöm a tepsiben lévőkre úgy, hogy mindent befedjen. A sajtot ráreszelem a tetejére.
Befedem alufóliával, és 40 percig, 200 fokon sütöm. Ezután eltávolítom a fóliát, és addig sütöm, míg megpirul a teteje.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre