Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tepsis bolognai tészta

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A tésztát a csomagoláson található előírás szerint sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
  2. A felaprított hagymát olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a húst, lepirítjuk, majd felöntjük a paradcsomszósszal. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük bazsalikommal és oregánóval, kevergetve felforraljuk, majd kis lángon kb. 20 percig főzzük.
  3. A leszűrt tésztát kivajazott jénaiba öntjük és összeforgatjuk a raguval. A tésztát megszórjuk a reszelt sajttal és 200 fokos sütőben 15 perc alatt készre sütjük.

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss