Elkészítés: A burgonyát negyedekre vágom, egy tepsibe teszem, meglocsolom olajjal, hogy mindenhol átjárja, megszórom frissen őrölt fehérborssal, és 200 fokos sütőben készre sütöm. Sózni csak tálaláskor szoktam, és így finom ropogós marad.
Felaprítom a lilahagymát, a fokhagymát, a petrezselyemzöldet és a paradicsomot, egy tálban összekeverem őket. Sózom, borsozom, meglocsolom olívaolajjal és hűtőbe teszem.
A gombát szeletekre vágom, olívaolajon megpárolom, amikor már majdnem kész, sózom, borsozom, megszórom az aprított kakukkfűvel.
Ha megsült a krumpli, a paradicsomsalátával és a gombával tálalom. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre