Keress receptre vagy hozzávalóra

Tepsiben sült kolbászos tészta

default user icon

Hozzávalók

  • 25 dkg száraz kolbász vagy szalámi
  • 2 fej hagyma (közepes)
  • 10 dkg mozzarella sajt
  • 10 dkg trappista sajt (egy cikk fele)
  • 1 csomag makaróni tészta
  • 2 doboz tejföl
  • petrezselyem
  • fokhagyma

Elkészítés

    1. A kolbászt vagy a szalámit felkarikázzuk, és zsiradék hozzáadása nélkül pirítani kezdjük, majd néhány perc múlva hozzáadjuk az apróra vágott hagymát.
    2. A tésztát sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük.
    3. Egy magas falú tepsi aljára teszünk egy adag tésztát, majd a hagymás kolbászt. Megszórjuk a felaprított petrezselyemzölddel, az áttört fokhagymával, néhány kanál tejföllel, majd a kétféle reszelt sajttal. Ezután addig folytatjuk a rétegezést, amíg az összes hozzávaló el nem fogy. 
    4. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin