Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tepsiben sült kolbászos tészta

60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kolbászt vagy a szalámit felkarikázzuk, és zsiradék hozzáadása nélkül pirítani kezdjük, majd néhány perc múlva hozzáadjuk az apróra vágott hagymát.
  2. A tésztát a csomagoláson található útmutatás szerint sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük.
  3. Egy magas falú tepsi aljára teszünk egy adag tésztát, majd a hagymás kolbászt. Megszórjuk a felaprított petrezselyemzölddel, az áttört fokhagymával, néhány kanál tejföllel, majd a kétféle reszelt sajttal. Ezután addig folytatjuk a rétegezést, amíg az összes hozzávaló el nem fogy. 
  4. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük.

     

Ezek is érdekelhetnek

Friss