Elkészítés: A halszeleteket teflonedénybe teszem, ráöntöm a vizet, a száraz fehérbort, teszek bele pár szem egész borsot, fél fej vöröshagymát és egy babérlevelet. Lefedem, és lassú tüzön 10-12 percig párolom. Közben világos vajas rántást készítek, hagyom kihűlni, majd a hal szűrt főzőlevével felöntöm, és állandó keverés közben felforralom.
A tisztított, megmosott gombát vékony szeletekre vágom, és vajon, apróra vágott petrezselyemzölddel, sóval, borssal ízesítve megpárolom. A mártásba teszem a gombát, és tejszínnel sűrűre forralom. Óvatosan tálra helyezem a helszeleteket, bevonom a mártással, citrommal és petrezselyemzölddel díszítem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre