Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tengeri halfilé rizzsel

MME MME
4.4/5
30 perc
egyszerű
olcsó
2 adag

Elkészítés

Elkészítése: A hideg tejbe belekeverjük a delikátot, borsot, bazsalikomot, az apróra vágott fokhagymát, összekeverjük, majd egy nagy serpenyõbe helyezzük, aztán beletesszük a halfilét, kb. 15 percig nagyon lassú lángon pároljuk a lefedett serpenyõben. A rizst fokhagymás, petrezselyemzöldes vízben megfõzzük.
Tálaláshoz ajánlott egy nagy lapos tányér egyik oldalára a rizst kiönteni, a másik felére a halat elhelyezni. A rizst körbevenni a szétszedett mandarin cikkekkel, a tetejére a 8-ba bevágott paradicsomot elhelyezni, és a halat pedig a 4-be vágott uborkákkal körberakva díszítjük.

Megjegyzés

A nagyon ízletes és nem túl nehéz ételhez jó étvágyat és forró szerelmet kívánok. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss