Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tengeri halfilé póréval

default user icon
4.5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 30 dkg tengeri halfilé
  • 1 szál nagyobb póré hagyma
  • 5 dkg sampinyon gomba
  • 1 evőkanál szójaszósz
  • chili
  • porcukor (csipetnyi)
  • 1 evőkanál Worchester-szósz
  • étkezési keményítő (kevés)
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A halat szeleteljük csíkokra. Adjuk hozzá a szójaszószt, a Worchester-szószt, egy késhegynyi chilit, a cukrot és az étkezési keményítőt. Keverjük össze. 1 órat állni hagyjuk hideg helyen. Az olajat felforrósítjuk, a karikákra szeletelt pórét és a gombát dinszteljük rövid ideig az olajon, majd kivesszük, és ezen az olajon megsütjük az előkészített halat. Utána adjuk hozzá a pórét és a gombát, rövid ideig összesütjük. Ízesítjük, óvatosan összekeverjük és tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin