Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tengeri halfilé édesburgonyapürével

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az édesburgonya 2/3-át a durvaszemű tengeri són, 170 °C-os sütőben puhára sütjük, majd meghámozzuk és konyhai robotgépben a tejszínnel, majd a vajjal összeturmixoljuk.
  2. A maradék édesburgonyát meghámozzuk, majd kb. 1 cm-es kockákra vágjuk és forró olajban kisütjük.
  3. 3 dl vizet felforralunk, összekeverjük a rizsecettel és a kakukkfűvel, majd a megtisztított bébipatisszonokra öntjük.
  4. A halakat kifilézzük, a bőrös oldalukatmegsózzuk, és előmelegített serpenyőben a bőrös oldalán megsütjük. A tányérra elsőként a köret elemeket, majd a halfiléket helyezzük fel.



Ezek is érdekelhetnek

Friss