Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Teljes kiőrlésű diós kenyér

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, a sóval és a durvára aprított dióval. Apránként hozzáöntjük a malátasört, és alaposan összekeverjük.
  2. A tésztát egyenletesen kikent 23 cm hosszú formába töltjük, és az előmelegített sütőben sütjük kb. 45 percig. Rácsra borítva hagyjuk kihűlni.

ÍGY SÜSS FRISS ÉS ROPOGÓS HÁZI BAGETTET - ALAPRECEPT LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE>>> 

15 ISTENI HÁZI KIFLI, ZSEMLE, KENYÉR, HOGY NE KELLJEN TÖBBÉ A SARKI PÉKHEZ MENNED>>> 

ÍGY LESZ ÚJRA PUHA A SZÁRAZ ÉS SZIKKADT KENYÉR: 3 HATÉKONY TRÜKK>>> 

 

Megjegyzés

Recept és fotó: Le Creuset / Blies PR - MME

Ezek is érdekelhetnek