Elkészítés: A tésztához a 3 tojást habosra keverjük az olvasztott vajjal, hozzáadjuk a cukrot, a sütőporral elkevert lisztet és 1 citrom reszelt héját. 26-28 cm-es tortaformába öntjük a masszát. Előmelegített sütőben sütjük 175 °C-on, kb. 30-35 percig.
A töltelékhez az almát apróra vágjuk. A citromlével, cukorral, fűszerekkel puhára főzzük. A legvégén hozzáadjuk a pudingport, folyamatosan keverjük, amíg besűrűsödik.
A krémhez a tejben folyamatos keverés mellett, lassú tűzön, sűrűre főzzük a 2 tojássárgáját, a pudingport és a cukrot.
A kihűlt piskótát megkenjük forró baracklekvárral és a tortaformába visszahelyezzük. Ráreszeljük a gesztenyemasszát, erre tesszük az almás pudingot.
A kihűlt krémhez adjuk a felvert tejszínhabot, a zselatint belekeverjük. A masszát a tortára öntjük, és pár órára hűtőbe tesszük. Tetejét tetszés szerint díszíthetjük.