Téli puncs

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 liter feketeribizli-lé
  • 5 dl narancslé
  • 5 dl száraz vörösbor
  • 1-2 db fahéj
  • 4-5 szem szegfűszeg
  • 1 rúd vanília
  • 10 dkg porcukor
  • 1 hámozatlan narancs

Elkészítés

    Elkészítés: A ribizlilevet, a narancslevet, a vörösbort, a fűszereket, a hasított vaníliarudat és a cukrot egy főzőedényben elkeverjük és felhevítjük. A narancsot megmossuk, megtöröljük, és kb. fél cm-es szeletekre vágjuk. Ezeket elfelezzük vagy negyedeljük, és a puncshoz adjuk.

    Tálalás előtt a fűszereket és a vaníliarudat kiszedjük.

Megjegyzés

Gyermekeknek vörösbor nélkül készítjük el. Édes vörösborral is finom.

Preil Edina
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin