A hagymákat felaprítjuk és némi zsiradékon megpároljuk, de nem hagyjuk, hogy teljesen összeessen, maradjon kicsit roppanós.
Hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát, a szeletekre vágott szárzellert, ezzel is átforgatjuk még egyszer, majd jöhet a felaprított hús, a reszelt fokhagyma, az aprított petrezselyemzöld, felöntjük az alaplével, sózzuk, borsozzuk és felforrástól számított 20 percig főzzük.
A 20 perc leteltével beleöntjük a száraztésztát, megszórjuk kakukkfűvel és a csomagoláson megjelölt idő alatt puhára főzzük.
Petrezselyemzölddel megszórva, forrón tálaljuk. Jó étvágyat!
Az ünnepek alatt biztos mindenhol marad egy kis sült hús, amiből nagyon finom levest rittyenthetünk percek alatt, ha kipróbáljuk ezt a receptet. Nem egy időigényes dolog, puff bele mindent a lábosba és már ülhet is az átfagyott siserehad az asztalhoz. Jó étvágyat hozzá! - GastroHobbi
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!