A tésztát kitekerjük, és a legnagyobb pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, majd mindegyik kört egy 12 részes muffin forma mélyedéseibe teszünk, és vakon megsütjük.(Sütőpapírt teszünk a tésztára, és teleszórjuk babbal, és így sütjük meg.) A sütőt 200 fokra előmelegítjük, beletesszük a tésztát, és 12 percig sütjük.
Felverjük a tejszínt, a házi krémes krémporhoz hozzáadjuk a hideg tejet, és robotgéppel 3 perc alatt felverjük.
Ha a kosárkák kihűltek, megtöltjük őket.Veszünk két habzsákot, az egyikbe a vaníliakrémet tesszük, a másikba a felvert tejszínhabot. Először a krémmel töltjük meg a kosárkákat, majd a tejszínhab következik.Végül meggyel díszítjük. Nagyon látványos és isteni finom süti - villámgyorsan!