Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-tonhalas garnéla

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megolvasztjuk a margarint. A fokhagymát és vöröshagymát apróra vágjuk, és megdinszteljük az olvasztott margarinban. A citromot kifacsarjuk, és a levét a dinsztelt hagymához adjuk, és lassú tűzön kevergetjük. A paprikát vékony csíkokra vágjuk, és hozzákeverjük a hagymához, és kb. 5 percig tovább főzzük.
  2. Közben a petrezselyemzöldet apróra vágjuk, és egy keveset félreteszünk a díszításhez. A tonhalat felkockázzuk, a garnélát átmossuk hideg vízben, és hagyjuk lecsöpögni, majd mindet hozzáadjuk a hagymás keverékhez. Megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk a halas fűszerkeverékkel. Hozzáöntjük a tejszínt, és lassú tűzön addig főzzük, míg összesűrűsödik.
  3. A csomagoláson található utasítás szerint forró sós vízben kifőzzük a tésztát. A halas ragut a tésztára szedve tálaljuk, és megszórjuk a maradék petrezselyemmel.

Megjegyzés

Mivel jelenleg tengeri halakkal foglalkozom, így itt volt az ideje, hogy kipróbáljak egy új receptet. Remélem, ízleni fog nektek is. - Haidel

Ezek is érdekelhetnek

Friss